Τo Ίδρυμα Κωφών

  • ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΚ 2017

Από την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 το πρόγραμμα της εξ’ αποστάσεως διερμηνείας RELAY ξεκινά να λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα έως Κυριακή, 24 ώρες. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή IRIS RELAY SERVICE σε όλα τα κινητά με λειτουργικό IOS και ANDROID. Περισσότερες πληροφορίες για την εγκατάσταση και χρήση θα βρείτε εδώhttps://www.idrimakofon.gr/wp-content/uploads/2019/03/ekdilosi_end_via.mp4


iris_logo
Οδηγός Εγκατάστασης & Χρήσης

Relay Service

https://www.idrimakofon.gr/wp-content/uploads/2018/11/Iris-relay-service.mp4

Όπως όλοι γνωρίζετε, πρόσφατα και για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Εθνικό Ίδρυμα Κωφών άρχισε να λειτουργεί μία καινούρια υπηρεσία, η εξ αποστάσεως διερμηνεία και χειλεανάγνωση (RELAY SERVICE). Με τη νέα αυτή υπηρεσία ο/η κάθε κωφός/κωφή από όλη την Ελλάδα θα μπορεί να κατεβάζει την εφαρμογή (IRIS) στο κινητό του (διατίθεται δωρεάν) και με την οποία θα μπορεί να κάνει βιντεοκλήση. Θα εξυπηρετείται σε διάφορες περιπτώσεις διερμηνείας, πχ. για κλείσιμο ραντεβού σε γιατρούς, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, να πάρει πληροφορίες, να παραγγείλει φαγητό, να ρωτήσει κάτι σχετικό με υπόθεσή του και πολλά άλλα.  Σε περίπτωση που μία διερμηνεία χρειάζεται πολύ χρόνο για να διεκπεραιωθεί, διότι απαιτούνται πολλές πληροφορίες, τότε θα πρέπει καλεί διερμηνέα δια ζώσης. 

Από 1η Μαρτίου 2019 η υπηρεσία  λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα έως Κυριακή, 24 ώρες. Δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής διερμηνέα, όλοι οι διερμηνείς που εργάζονται σε βάρδιες είναι επαγγελματίες. Η εφαρμογή αυτή μπορεί να εγκατασταθεί σε κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό android και σε κινητά με λειτουργικό ios. 

Ομιλία με θέμα τον σχολικό…

Posted by Comments: 0

Το Εθνικό Ίδρυμα Κωφών σας προσκαλεί την Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 στις 18:30 στην ομιλία που διοργανώνει με θέμα:

«ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ»

Κεντρική ομιλήτρια: Κατσαράκη Ελισάβετ, Ψυχολόγος DESS Ψυχοθεραπεύτρια οικογένειας & ομάδας, Διερμηνέας ΕΝΓ.

 


Δείτε την πρόσκληση

Share on facebook
Share on twitter

Περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡ ΔΙΠΛΟΜ…

Posted by Comments: 0

Share on facebook
Share on twitter

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Περισσότερα

Ανακοίνωση

Posted by Comments: 0

Σας ενημερώνουμε ότι από Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου 2019 έως και την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019, η Υπηρεσία Διερμηνείας του ΕΙΚ και η Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Κωφών και Βαρηκόων Αθήνας θα παραμείνουν κλειστές. Η Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Κωφών και Βαρηκόων Θεσσαλονίκης θα παραμείνει κλειστή από Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου 2019 έως και Τετάρτη 1 Μαΐου 2019.


Δείτε την ανακοίνωση

Share on facebook
Share on twitter

Περισσότερα

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΚ 2017

Posted by Comments: 0


Ισολογισμός 2017, ΕΙΚ

Share on facebook
Share on twitter

Περισσότερα