Καλοκαιρινή γιορτή της Έγκαιρης Παρέμβασης στο ΕΙΚ Αθήνας

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή της Έγκαιρης Παρέμβασης του ΕΙΚ στους Αμπελόκηπους Αθηνών!

Δόθηκε η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να παίξουν, να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες, να γελάσουν και να χαλαρώσουν στην ανακαινισμένη αίθουσα του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσοι συνεισέφεραν για την πραγματοποίηση της ανακαίνισης. Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά την ομάδα Ελλήνων ομογενών από τη Γερμανία που μας δώρισαν τα έπιπλα κουζίνας του πολυχώρου, όπως επίσης και τις εταιρίες ΙΚΕΑ, Κωτσόβολος, Nespresso,  Κουρεμένος, Τρακαδάς, Σκλαβενίτης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη συνεργάτιδα του ΕΙΚ, διερμηνέα ΕΝΓ και καλλιτέχνιδα κα Ουρανία Αναστασιάδου, η οποία με πολλή αγάπη ζωγράφισε την καταπληκτική τοιχογραφία που κοσμεί την αίθουσά μας.

Τέλος ευχαριστούμε και τους ιδιώτες χορηγούς και τεχνίτες, που επιθυμούν να μείνουν ανώνυμοι, αλλά η βοήθειά τους για την πραγματοποίηση της ανακαίνισης ήταν καθοριστικής σημασίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο